torstai 2. huhtikuuta 2015

HiihtolomariehaHiihtolomarieha

2. – 4.3.2015 liikuntalinjalaiset järjestivät koko perheen tapahtuman, joka pidettiin Aspenin urheiluhallilla Haaparannalla. Kolmen päivän aikana kävijöitä oli 1000! Eli päivän aikana kävi reilu 300 ihmistä. Rieha koostui erilaisista lapsille suunnatuista ohjatuista aktiviteeteistä, kuten pallopeleistä, trampoliinihyppelystä, juoksu- ja temppuradoista ja cheerleading-alkeista. Paikalla oli myös vapaamuotoista tekemistä; sulkapallon ja pingiksen peluuta, sekä pituus- että korkeushyppypaikkoja. Järjestettiin erilaisia kilpailuja ja tanssiesityksiä, jopa saliohjauksia ja seniorikuntopiiriä.

Hiihtolomariehan trampoliinihyppelypaikka oli erittäin suosittu ja useimmiten saattoi nähdä samojen lasten heittävän voltteja usean tunnin putkeen. Tämä olikin osana viimeisenä päivänä järjestettyä moniottelukilpailua. Aspenin sisäpelikenttä oli varattu täysin pallopeleille, kuten salibandylle, futsalille, käsipallolle yms. Maanantaina HaIK oli tuonut mukanaan laukaisututkan ja ”maalilevyn”, johon saattoi kokeille laukaisutarkkuutta.

Hallin yläkerrassa oli temppurata. Radalla täytyi tasapainotella, kiikkua, ryömiä ja hyppiä. Lisäksi lapset saivat roikkua köysissä, leikkiä sateenkaarivarjolla ja kokeilla ämpärikenkiä. Radan keskusta oli täynnä patjoja, joiden päällä lapset harjoittelivat kuperkeikkoja, kärrynpyöriä sekä päälläseisontaa.

Mukana tapahtumaa tukemassa olivat Prisma Kemi, Tampereen Säästötex Tornio, Halpahalli Tornio, Coop Haaparanta ja Ica Max Haaparanta, jotka mahdollistivat kanttiinitoiminnan. Kiitokset myös Haaparannan salibandyseura HaIK:lle, SPR:lle, Haaparannan Jujutsuseuralle, sekä kanttiinin pitäjille!

Maskottitanssi käynnissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti